Marinković: Janković će se brzo uklopiti

Izvor: N1 televizija, 24.Okt.2018, 00:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marinković: Janković će se brzo uklopiti

Košarkaši Partizana poraženi su u meču četvrtog kola grupne faze Evrokupa od ekipe Asvela sa 89:78, a plej crno-belih kazao je da ekipa što pre mora da se okrene sledećem meču.

Trudimo se da svaki poraz izbrišemo iz glave i sledeći zadatak koji je pod moranjem je pobeda u Areni. Mislim da moramo da dobijemo da bismo se digli iz ovog lošeg perioda. Smatram da smo favoriti u tom meču“, istakao >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << je Marinković.

On je prokomentarisao svog novopečenog saigrača Stefana jankovića, koji je u Partizan stigao iz crveno-belog tabora.

Stefana znamo svi od prošle godine, znamo kako igra. Juče je imao prvi trening s nama. Mislim da će brzo da se uklopi. Znamo ga svi i na terenu i van njega. Ko god došao – dobro došao, svakako će nam biti pomoć“.

Bio je to četvrti uzastopni poraz Partizana, a treći u Evropkupu.

Svesni smo gde smo i svesni smo šta treba da uradimo da bismo izašli iz toga, tako da nema neke presije. Nije isto ako dobiješ četiri i izgubiš četiri, ali znamo šta moramo da radimo da bismo se izvukli iz ove situacije“, zaključio je 21-godišnjak.

Sledeći meč crno-beli će igrati u ABA ligi u petak od 21.00 protiv Zadra u „Štark Areni“.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.