Marinković: I atmosfera je uticala

Izvor: Mondo, 15.Nov.2017, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marinković: I atmosfera je uticala

Mladi bek Partizana rekao je da ekipa nije imala energiju da se suprotstavi Albi, ali i da su reakcije sa tribina bile kontraproduktivne.

Vanja Marinković bio je tužan, ali i zbunjen posle trećeg uzastopnog poraza u Evrokupu i trećeg od početka takmičenja na domaćem parketu - 80:96 protiv Albe.

Istakao je da se većina njegovih saigrača prvi put u karijeri suočila sa negativnim reakcijama svoje publike.

"Na poraz je dosta uticala atmosfera >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na tribinama. U ovakvoj atmosferi smo igrali Novica (Veličković), Andrić i ja, ostalima je prvi put. Zvižduci i pojedini povici su ih sigurno uzdrmali", rekao je Marinković novinarima.

"Ljudski je grešiti i ne mogu da shvatim zvižduke ako je neko šutnuo loše, što nije pogodio. Možda je ta stvar malo uticala da ovako odigramo".

Crno-beli su u 26. minutu gubili sa 23 poena razlike, a onda propustili šansu da priđu ispod "minus 10".

Marinković je odao priznanje gostima iz Berlina, koje predvodi trofejni trener Aito Garsija Reneses.

"Zna se ko šta radi i zasluženo su slavili ovolikom razlikom. Kod nas je bilo i manjka energije, možda smo kao umorni, ali nema razloga za to. Dobro smo počeli, onda stali i oni su to iskoristili. Mi smo pokušali da ih stignemo, ali nismo uspeli, kao i u većini mečeva u Evrokupu. Stvarno smo bili slabi, dosta slabi".

Partizanu predstoji utakmica protiv Olimpije u subotu, a takmičenje u Evrokupu nastaviće tek 5. decembra, kroz tri nedelje.



Izvor: YouTube
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.