Marinković: Atmosfera je bila dobra, ali ja sam igrao u Partizanu

Izvor: B92, 26.Feb.2024, 21:27

Marinković: Atmosfera je bila dobra, ali ja sam igrao u Partizanu

Reprezentativac Srbije Vanja Marinković izneo je utiske posle pobede protiv Gruzije.

Košarkaši Srbije zabeležili su drugu pobedu u kvalifikacijama za Evrobasket 2025. godine, pošto su kao gosti pobedili Gruziju 76:63, a Marinković je bio zapažen sa 15 poena.

"Mislim da smo počeli utakmicu veoma dobro, agresivno na obe strane parketa. Iz toga smo gradili našu igru. Odigrali smo dobru odbranu, pre svega na Tomasonu. Odbrana je bila stavrno dobra, imali smo samo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << devet izgubljenih lopti, 20 asistenicja, 27 skokova. To je bio ključ, uz dobru energiju", rekao je Marinković na konferenciji posle meča.

Bek našeg tima dobio je pitanje kako mu se činila atmosfera u Tbilisiju.

"Kada je Gruzija prišla na -4, publika je bila dobra. Ali, ako mene pitate, ja sam igrao za Paritzan mnogo godina. Mislim da nema publike na svetu koja može da se poredi sa Partizanom. Bilo je dobro danas, ali ja sam igrao u baš dobroj atmosferi", poručio je Vanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svеtislаv Pеšić: Igrаči su оbаvili sјајаn pоsао u оdbrаni

Izvor: Danas, 26.Feb.2024

Košarkaši Srbije pobedili su kao gosti seleciju Gruzije rezultatom 76:63 i tako stigli do druge pobede u kvalifikacionoj G grupi.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.