Marin šokiran Zdjelarovim ponašanjem, šta mu poručuje posle svega?

Izvor: Sportske.net, 04.Mar.2019, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marin šokiran Zdjelarovim ponašanjem, šta mu poručuje posle svega?

Oni su bivši saigrači iz Olimpijakosa, prijatelji van terena, ali...

Protekli susret večitih rivala obeležile su i česte čarke igrača na terenu, najžešće je bilo u finišu, kada je umalo izbila velika tuča, ali ono što je mnoge iznenadilo, bio je sukob Saše Zdjelara i Marka Marina tokom prvog poluvremena.

Pre svega, jer se njih dvojica odlično poznaju i tokom boravka u Olimpijakosu su se i sprijateljili.

Međutim, posle jedne Zvezdine >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << opasne akcije koja je zaustavljena, u kaznenom prostoru Partizana, Zdjelar i Marin su se našli u sukobu, a posle meča, najbolji Zvezdin fudbaler nije krio iznenađenje zbog postupka Partizanovog veziste. I ne samo na terenu, već su mu zasmetale i pojedine izjave pre utakmice.

S tim u vezi, poručio mu je i da se više ''ne pali'' kao što je to učinio u subotu.

''Iznenadila me odluka Zdjelara, ali to je njegova odluka i ima svoje razloge. Čude me i izjave pred utakmicu oko mog srpskog jezika, ne znam šta će mu laži.







Nije mu potrebno da se pali. Inače, dobri smo i dalje'', istakao je Marin za ''Žurnal'', ali i dodao da se posle meča nisu čuli.

Zbog tog sukoba su i jedan i drugi zaradili žute kartone, iako je Zdjelar gurnuo njega.

''E, to je dobro pitanje...'', naglasio je Marin i konstatovao da ako je karton dobio zbog prigovora, onda je sudija trebalo da pokaže ''35 žutih kartona''.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.