Izvor: BanjalukaLive.com, 29.Nov.2011, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marić obnovio povredu koljena

Bivši centar Partizana Aleks Marić povredio se na posljednjem treningu Panatinaikosa. Prvi pregledi su pokazali da je povrijeđeno koljeno lijeve noge na kojem postoji manji otok. Koliko je povreda ozbiljna utvrdiće se narednih dana. Sigurno je da Marić neće biti u kominaciji za sastav Panatinaikosa u srijedu protiv Zagreba u Evroligi. Inače, Aleks Marić je prije dvije sezone doživio povredu istog koljena dok je igrao u dresu Partizana, pa je mjesec dana bio van terena. (Sportske)  
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Marić povredio koleno

Izvor: Sportski Žurnal, 29.Nov.2011

Aleks Marić povredio je koleno na poslednjem treningu Panatinaikosa zbog čega sigurno neće biti u sastavu za meč protiv Zagreba u narednom kolu Evrolige.. Prema prvim informacijama, povreda nije ozbiljnije prirode, ali tek posle detaljnih pregleda znaće se dužina odsustva..  Inače, Marić je...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.