Marić:“Iznenadio nas visok presing“

Izvor: FudbalSrbija.net, 04.Nov.2014, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marić:“Iznenadio nas visok presing“

Vojvodina nije uspela da ostane neporažena u Humskoj,i nakon ovog meča Partizan je „pobegao“ na tabeli tri boda,a i pored pomalo sumnjive situacije kod pobedonosnog gola domaćina,svi u Vojvodini priznaju zasluženu pobedu domaćina:

Iznenadio nas je nivo agresivnosti domaćih fudbalera koji su zaigrali visoki presing protiv kojeg nismo uspeli da se snađemo i u prvom poluvremenu Partizan je bio mnogo bolji rival.Mi smo u drugom poluvremenu pokušali da se reorganizujemo,ali >> Pročitaj celu vest na sajtu FudbalSrbija.net << osim dve prilike nismo uspeli ništa ozbiljnije da uradimo.Kada se sve to ima u vidu,Partizan je bio bolji  upravo za taj jedan gol.“-izjavio je trener Vojvodine Zoran Marić.

Treba da ovaj meč što pre zaboravimo i krenemo dalje.Partizan je od početka bio mnogo agresivniji,i nije nam dozvolio da igramo svoju igru.Često su nam faulovima seckali igru i to nas je dodatno ometalo.U drugom poluvremenu smo zaigrali bolje,ali ne dovoljno za preokret.“-reči su nekadašnjeg fudbalera Partizana,a sada desnog beka Vojvodine Marka Živkovića.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na FudbalSrbija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta FudbalSrbija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta FudbalSrbija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.