Manja Babović: Moja veza sa Sašom Kovačevićem nema budućnost!

Izvor: Svet, 19.Okt.2011, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manja Babović: Moja veza sa Sašom Kovačevićem nema budućnost!

naslov: 
Manja Babović: Moja veza sa Sašom Kovačevićem nema budućnost!



excerpt: 
Manekenka je nedavno učestvovala na Njujorškoj nedelji mode, a smešiće se i milionima čitalaca sa stranica američkog "Kosmopolitena"...


tekst clanka: 
Manekenka Manja Babović, ćerka biznismena Milije Babovića i sestra fudbalera Partizana Stefana Babovića, nedavno je učestvovala na Njujorškoj nedelji mode, a smešiće se i milionima čitalaca sa stranica američkog "Kosmopolitena".
Inače, ova atraktivna plavuša šokirala je javnost fotografijama na kojima simulira seks, a koje su nastale prilikom slikanja za naslovnu stranu italijanskog magazina o venčanjima, te je zapravo iPhoneom uhvaćena "prva bračna noć". Mnogi su se pitali kako je ove fotke reagovao njen tata, pa Manja otkriva da li ima podršku oca u poslu kojim se bavi: "Iako se od Crnogoraca očekuje da budu konzervativni, moj tata odlično razume moj posao. Ja sam manekenka i model, a ne pevačica, tako da moje fotografije ne bi trebalo gledati kao na nešto što ja radim kako bih šokirala javnost. To je moj posao, da ispunim ono šta fotograf od mene zahteva. Ne mislim da je ijedna moja fotografija vulgarna, te tako ni moj otac nema na čemu da mi zameri. Imam njegovu punu podršku."
A da li joj podršku pruža i brat, prvotimac Partizana Stefan Babović? "Stefan je mlad i urban momak, obišao je ceo svet, odlično je upoznat s mojim poslom i ponosan je na moje uspehe, kao i ja na njegove. Mi se međusobno podržavamo, volimo i poštujemo. Žao mi je što zbog posla i školovanja ne mogu da provodim više vremena s njim i njegovim detetom."
Njujorška nedelja mode je jedna od najprestižnijih modnih manifestacija, a Manja je svojim izgledom i trudom uspela da se probije i učestvuje na ovom događaju. Koliko truda joj je trebalo za to? "Zaista mnogo. Osim što je neophodno paziti na svaki detalj kada je fizički izgled u pitanju, što je zaista zahtevno, meni najteže pada često odsustvo od kuće i razdvojenost od porodice. Što se Njujorške nedelje mode tiče, jaka prehlada me je sprečila da idem na kastinge u onoj meri koliko sam to želela, ali sam odradila nekoliko revija i ponosna sam na to. Tokom boravka u Americi uradila sam editorijal za decembarski broj časopisa 'Kosmopoliten, ali o tome ću pričati kada se pojave fotke."
Šuškalo se o navodnoj vezi između Manje i Saše Kovačevića, koju je lepa manekenka porekla, te je izjavila da njega čak ne može da nazove ni prijateljem, budući da se retko viđaju, a da su se ranije družili samo zbog poslovne saradnje mladog pevača i njenog oca. Ipak, opisuje ga kao veoma finog, a na pitanje da li bi, sada kada je ponovo slobodan, mogla da zamisli sebe pored njega, Manja za jedan dnevni list kaže: "Nisam znala da je raskinuo s devojkom. Trenutno teško sebe mogu da zamislim u bilo kojoj vezi na daljinu, jer mislim da u tome nema budućnosti."
Ipak, na šuškanja o vezi sa holivudskim filmskim producentom Simonom de Karićem reaguje veoma burno: "Za razliku od tvrdnji da sam sa Sašom, koje mi nisu toliko zasmetale, ovo me je stvarno razljutilo. Na Simona gledam kao na člana porodice. Istina je da se družimo u Londonu, ali nikada nismo ni pomislili da uđemo u vezu."
A ima li trenutno dečka? "Zaljubljena sam, ali sam sama. Videćemo kako će se situacija razvijati, obećavam da ću vas obavestiti." Manja otkriva i da joj nije bitno koje nacionalnosti je dečko koji joj se dopada: "Mislim da to nije bitno. Ljude delim isključivo po osobinama, na dobre i loše."



slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.