Manga i Anderson igraju protiv Metalca

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Okt.2011, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manga i Anderson igraju protiv Metalca

Vreme je za nove snage. Tandem stranaca angažovanih u drugoj polovini prelaznog roka još nijednom nije igrao zajedno, neće se to desiti ni na gostovanju u Ivanjici, mada već u narednom takmičarskom duelu na teren će zajedno Anderson Markes i David Manga.

Brazilski štoper i levokrilni vezista iz Centralnoafričke Republike nameću se na kontrolnim mečevima, a posle poslednjeg takvog u Pančevu, stručni štab >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Partizana će ih proveriti u kup duelu Metalcem.
– Zbog ograničenja o broju stranaca Anderson neće igrati protiv Javora, Manga je u kombinaciji, a već sad znam da će obojica zajedno na teren naredne srede, kako bi ih navijači upoznali protiv ekipe iz Gornjeg Milanovca – najavio je Aleksandar Stanojević.
Odavno trener crno–belih hvali nekadašnjeg fudbalera Minhena 1860, pružio mu je priliku i u prvoj rundi kupa, u Novom Pazaru, a za pet dana će ga videti i beogradska publika, pošto je u sredu, protiv Dinama, bio najbolji pojedinac humanitarnog susreta i strelac odlučujućeg gola (1:0).
– Sviđa mi se što je Manga konkretan, direktan, imao je i u Pančevu nekoliko sjajnih prodora... Potrebno je samo da ga uputimo u detalje, kako bi bliže upoznao šta se od njega zahteva u oba pravca – dodao je Stanojević.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.