Manćini zainteresovan za napadača Čukaričkog!

Izvor: Vesti-online.com, 21.Sep.2012, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manćini zainteresovan za napadača Čukaričkog!

Bivši omladinac Partizana i prvotimac Čukaričkog Jovan Vučinić na listi želja menadžera Mančester Sitija Roberta Manćinija, ali i skauta Juventusa.

Jovan Vučinić

 

Britanski list "Dejli Miror" piše u jučerašnjem broju da je Mančester Siti zainteresovan za dovođenje Jovana Vučinića, napadača Čukaričkog i člana mlade reprezentacije Crne Gore!

 

Prema navodima >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << lista Vučinić, koji je prošao omladinsku školu Partizana, nalazi se odavno na listi želja Roberta Manćinija. Isto tako, za njegove usluge je zainteresovan i Juventus, u čijim redovima nastupa njegov zemljak i prezimenjak Mirko Vučinić.

 

Cena mladog Vučinića, koji je tokom karijere nastupao i za Smederevo, iznosi 200.000 evra.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.