Mamić hvali Zvezdu: Partizan će dočekati punoletstvo

Izvor: B92, 01.Avg.2023, 08:11

Mamić hvali Zvezdu: Partizan će dočekati "punoletstvo"

Bivši predsednik Dinama Zdravko Mamić je rekao da očekuje da Crvena zvezda još dugo vlada srpskim fudbalom.

On je u intervjuu za portal Maksbet sport saopštio da Partizan na duži vremenski period neće doći do titule.

"To je bila moja naredna misao. Hajduk nam je proslavio punoletstvo, punoletno su lice, sad su ušli u 19. godinu. Ako Zvezda uđe u voz nove Lige šampiona, siguran sam da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << će i Partizan da “slavi” punoletstvo. A ako Dinamo kojim slučajem bude prvak Hrvatske i nađe se u istom društvu sa Zvezdom, Hajduk neće biti prvak još 19 godina. Sad im je prilika i bojim se da će ove godine nekao da “ukradu” titulu Dinamu", rekao je Mamić.

Potom se dotakao i Crvene zvezde.

"Nisam pomno gledao. Video sam da je osvojen turnir u Rusiji, da je Fjorentina razmontirana u Beogradu sa 5:0. Dolaskom Terzića u Zvezdu ispunjava se ono što sam rekao, a to je da će Zvezda da se vrati na stare staze slave. Zaslužan je, naravno, i predsednik Vučić. Zvezda igra direktno Ligu šampiona ove godine, vidno je ojačana ekipa. Ne treba sada očekivati neka čuda, ali pričao mi je Terzić kakav je projekat i da je veoma ambiciozan", i nastavio.

"Drago mi je mnogo zbog Zvezdana Terzića. Lično ga znam i onda mi je još draže. Reč je o izuzetnom fudbalskom funkcioneru, uz Dragana Džajića najpoznatijem u srpskom sportu, ne samo u fudbalu. I sa sportske i sa ljudske strane mi je drago što su se te njegove nevolje okončale", smatra Mamić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zdravko Mamić zadovoljan odlukom suda da oslobodi optužbi prvog čoveka Crvene zvezde: Uz Terzića i Vučića crveno-beli još dugo na vrhu

Izvor: Danas, 01.Avg.2023

Bivši predsednik Dinama Zdravko Mamić rekao je da očekuje da će Crvena zvezda još dugo vladati srpskim fudbalom i dodao da mu je drago što je generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić oslobođen optužbi za malverzacije prilikom transfera igrača.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.