Maljkovićeva: Igra ispod renomea

Izvor: B92, 01.Okt.2012, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maljkovićeva: Igra ispod renomea

Trener košarkašica Partizana Marina Maljković istakla je da nije zadovoljna igrom svojih izabranica u pobedi nad Voždovcem sa 71:68.

'Crno-bele' su do trijumfa u drugom kolu regionalnog takmičenja MŽRKL došle trojkom Nevene Jovanović sekund pre kraja duela.

Istina je da smo odigrale ispod renomea Partizana, ali isto tako i ispod renomea naših prezimena i pre svega fantastičnog navijanja i podrške koju smo imali u Hali sportova. Voždovac je, kao i uvek, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odigrao vrlo dobro protiv nas i nismo bile iznenađene, a ja im čestitam na sjajnoj partija. Mi svakako moramo mnogo i dobro da radimo posle ovakve utakmice“, rekla je Maljkovićeva.

Igračice Partizana još jednom su imale izvanrednu podršku sa tribina, a navijači su svih 40 minuta bodrili ’crno-bele’ i davali im vetar u leđa.

Jedno veliko hvala dugujemo našim navijačima koji su napravili simpatičan gest pred početak meča i meni i svim igračica poklonili po ružu. To je njihov znak pažnje za dobre rezultate koje smo imali u prošloj sezoni, ali i najava da će i ove godine pratiti naše mečeve i pružati nam podršku“, istakla je Maljkovićeva.

’Crno-bele’ do vikenda ostaju u Beogradu kada putuju u Novi Grad na megdan Slobodi. Biće to pravi test protiv ekipe koja ima specifičan domaći parket, a gde je Partizan prošle godine, isto kao i protiv Voždovca, pružio bledu partiju i pobedio tek posle neizvesne završnice.

Posle Novog Grada naš put se ne prekida. Ne vraćamo se u Beograd, već smo dobile poziv da odigramo prijateljsku utakmicu u Kranjskoj Gori protiv evroligaša Galatasaraja. To će biti jedan ogroman test za naš tim, jer ćemo odmeriti snage sa jednom izuzetno snažnom ekipom. Zadovoljne smo što je Galatasaraj poželeo da igra baš protiv nas. To samo potvrđuje koliko cene naš rad. Utakmica protiv turskog tima poslužiće da vidimo najrealniju sliku naše forme pred početak evropskih utakmica, ali isto tako i da se naše reprezentativke uporede sa turskim košarkašicama, s obzirom da u redovima Galatasaraja nastupa dosta članica njihovog nacionalnog tima“, zaključila je Marina Maljković.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.