Malbašić, Škuletić i Grbić potpisivali navijačima Partizanove dresove

Izvor: Blic, 27.Feb.2014, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Malbašić, Škuletić i Grbić potpisivali navijačima Partizanove dresove

Najvatreniji navijači crno-beli okupili su se u "adidas" radnji u tržnom centru "Delta siti", kako bi se upoznali, slikali i družili sa svojim igračima srpskog prvaka.

"Drago mi je što smo imali priliku da se družimo sa navijačima. Uvek se rado odazovemo ovakvim akcijama koje organizuje 'adidas', jer je to dobra prilika da porazgovaramo sa fanovima“, rekao je Filip Malbašić.

Pored njega, fanovima su dresove potpisavali Petar Škuletić i njegov imenjak Grbić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Pored druženja sa fudbalerima, "adidas" je svima koji navijaju za Partizan, omogućio kupovinu dresova sa popustom od 30 odsto.

U junu 2013. godine "adidas" je kreirao Partizanu novi dres, čime je nastavljena uspešna saradnja trofejnog kluba i poznatog svetskog brenda.

>

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Malbašić, Škuletić i Grbić potpisivali navijačima Partizanove dresove

Izvor: Dzungla.org, 27.Feb.2014

Najvatreniji navijači crno-beli okupili su se u „adidas“ radnji u tržnom centru „Delta siti“, kako bi se upoznali, slikali i družili sa svojim igračima srpskog prvaka.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.