Maksimovićevoj srebro, Arsovićeva četvrta, Grgić osmi u Fort Beningu

Izvor: DobreVesti.rs, 29.Mar.2014, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maksimovićevoj srebro, Arsovićeva četvrta, Grgić osmi u Fort Beningu

FORT BENING - Srpski strelci gađali su u oba finala drugog dana Svetskog kupa u Fort Beningu u SAD, a Ivana Maksimović, reprezentativka „Akademije Maksimović“ osvojila je srebrnu medalju vazdušnom puškom sa 207,6 krugova. Zlato je pripalo Kineskinji Jing Čang sa 209,1 krug, a bronza Ruskinji Ani Žukovoj sa 186 krugova. Druga srpska predstavnica u finalu Andrea Arsović, olimpijka Partizana zauzela je četvrto mesto sa 165,4 kruga.


U finalu je gađao i osvojio osmo mesto vazdušnim pištoljem Dimtrije Grgić reprezentativac Akademca.
Ivani Maksimović je ovo  četvrta medalja sa Svetskih kupova u karijeri, prva srebrna. Ima tri bronze, sve u Čangvonu: 2011. (vazdušna puška) i dve 2013. (MK i vazdušna...
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.