Maksimović pred Rumuniju: Da ispravimo greške

Izvor: N1 televizija, 10.Sep.2018, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maksimović pred Rumuniju: Da ispravimo greške

Srpski fudbaler Nemanja Maksimović najavio je da njegov tim čeka teška utakmica protiv Rumunije u drugom kolu Lige nacija.

‚Orlovi‘ od 20.45 na stadionu Partizana dočekuju Rumuniju, uz direktan prenos na Sport Klubu 1, a taj meč dolazi tri dana posle trijumfa nad Litvanijom na startu novog takmičenja.

Maksimović je bio jedan od najboljih na gostovnju u Viljnusu, gde je reprezentacija Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << slavila rezultatom 1:0 golom Dušana Tadića iz penala.

Kao i svaki početak, u svakom takmičenju, bilo je jako teško, igrali smo protiv kvalitetne reprezentacije, poveli smo na vreme, imali smo šanse da damo drugi gol i utakmicu privedemo mirno kraju, u poslednjih 15 minuta smo malo izgubili kontrolu. Kada ne iskoristiš šanse normalno je da ih tvoj protivnik stvori, ali najbitnije je da nismo primili gol i da smo osvojili tri boda“, istakao je Maksimović.

Druga utakmica je već pred izabranicima Mladena Krstajića, protivnik im je Rumunija, koja je na startu Lige nacija igrala nerešeno sa Crnom Gorom.

Očekujemo tešku utakmicu, nema lakih protivnika, danas svi igraju fudbal, ali se nadam da na svom terenu možemo da ostvarimo pozitivan rezultat i da pobedimo, i ujedno popravimo neke greške koje smo napravili na prethodnoj utakmici“, naglasio je Maksimović.

Izvor: Sport klub

Program na Sport Klubu 1 pred utakmicu između Srbije i Rumunije počinje u 19.55.
Pogledaj vesti o: Litvanija

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.