Majica sa potpisom Željka Obradovića najviše plaćena na licitaciji Lokalne fondacije Niš

Izvor: JužneVesti.com, 15.Jun.2023, 14:10

Majica sa potpisom Željka Obradovića najviše plaćena na licitaciji Lokalne fondacije Niš

Za kreativne ideje građana, koje treba da doprinesu razvoju grada, na novoj licitaciji Lokalne fondacije Niš prikupljeno je 310.000 dinara. Za najveći iznos, 60.000 dinara, izlicitirana je majica sa potpisom trenera KK Partizan Željka Obradovića.

Na licitaciji brojni predmeti; foto: Jovan GojkovićLicitacija je održana u sklopu godišnjeg okupljanja zajednice Naučno-tehnološkog parka, a osim majice koja >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je plaćena 60.000 dinara, tu su bile umetničke slike, dizajnerski komadi i sportski rekviziti.

Na licitaciji se našlo 13 predmeta, a članovi NTP-a nadmetali su se i zabavili, donirali na taj način 310.000 dinara, što je velika podrška narednim akcijama koje će LFN realizovati - navode iz Fondacije.

Iznos od 310.000 dinara, kako navode, namenjen je realizaciji kreativnih ideja Nišlija na nekom od narednih konkursa LFN-a.

Događaj se održava drugu godinu zaredom, a novcem koji je prikupljen na prethodnoj licitaciji (441.200 dinara) podržano je šest ideja grupa građana i neformalnih udruženja, koji sada uveliko na tome rade, kažu iz Lokalne fondacije.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.