Madar se oprostio od Partizana: Emocije nisu bile obostrane

Izvor: B92, 12.Jul.2023, 10:21

Madar se oprostio od Partizana: Emocije nisu bile obostrane

Košarkaš Jam Madar oprostio se od Partizana.

Izraelski plejmejker dve godine je proveo u crno-belom dresu, a u nastavku karijere igraće za turski Fenerbahače.

Igrač koji je minule sezone proglašen za Evroliginu "Zvezdu u usponu", na Instagramu se oprostio od navijača, dok je za klub imao poruku da "emocije nisu bile obostrane".



"Porodice moja, postoje trenuci teških >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odluka u životu, a najteže su odluke koje uključuju emocije. Gajim velike emocije prema klub, ali u poslednjih deset dana sam video da emocije nisu obostrane i nisam imao izbora. Želim da se zahvalim za svu ljubav i podršku koju ste pokazali, jer sam se osećao kao kod kuće. Posebno želim da se zahvalim našim navijačima, jer ste mi priredili iskustva i doživljaje koja će zauvek biti u mom srcu, imao sam privilegiju da igram za vaš klub i da nosim vaš dres"
, rekao je Madar.

Posebna zahvalnost ide na račun trenera Željka Obradovića.

"Čast mi je da kažem da sam igrao za najboljeg trenera na svetu, trenera koji je pre svega neverovatno ljudsko biće i doživotni mentor. Željko, hvala što ste me izabrali i promenili moj život. Hvala celom stručnom štabu i svima koji su bili deo tima. Uvek ćete biti u mom srcu. Moji saigrači, volim svakog od vas, želim veliki uspeh onima koji su otišli i svojoj braći koji ostaju. Uvek ću biti navijač i klub će imati podršku gde god da odem. Do ponovnog susreta", napisao je Madar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Turska

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jam Madar zvanično napustio Partizan i prešao u Fenerbahče

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jul.2023

Izraelski košarkaš Jam Madar napustio je Partizan posle dve godine i postao novi član Fenerbahčea, potvrdio je danas turski klub objavom na zvaničnom sajtu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.