Mačvan nije ni otišao u Tursku

Izvor: Mondo, 26.Nov.2014, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mačvan nije ni otišao u Tursku

Jedan od najboljih košarkaša Partizana bez najave je izostao iz tima za meč protiv Banvita.

Foto: MN Press

Navijači Partizana doživeli su neprijatno iznenađenje, kada su na početku utakmice 7. kola Evrokupa protiv Banvita shvatili da Milana Mačvana nema među 12 aktivnih igrača.

Izostanak iskusnog krilnog centra nije bio najavljen pred polazak na put, niti je takvih vesti >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << bilo u utorak, po dolasku crno-belih u Bandirmu.

Kako saznaje MONDO, Mačvan je ostao u Beogradu pošto je u derbiju ABA lige protiv Cibone doživeo lakše istegnuće mišića (nije u pitanju zadnja loža, zbog koje je već pauzirao ove jeseni).

Stručni štab na čelu sa Duškom Vujoševićem odlučio je da ništa ne rizikuje, već da nekadašnjeg reprezentativca sačuva za okršaj sa Crvenom zvezdom u nedelju, a potom i za "prelomni" meč Evrokupa, u Pioniru protiv Hapoela iz Jerusalima.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.