Mačvan do kraja sezone u Partizanu

Izvor: B92, 17.Okt.2014, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mačvan do kraja sezone u Partizanu

Bivši košarkaš Partizana Milan Mačvan vraća se u klub iz Humske pošto je potpisao ugovor do kraja sezone, potvrdio je za B92 njegov menadžera.

Nekadašnji reprezentativac Srbije biće veliko pojačanje crno-belih koji su sezonu otvorili sa tri poraza u prva četiri meča, a ugovor će biti potpisan u subotu.

Mačvan je peto pojačanje srpskog šampiona ove sezone. Pre njega su stigli Edo Murić, Luka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Bogdanović, Andreja Milutinović i Janis Kuzeloglu.

Iako je trener Duško Vujošević na konferenciji u petak rekao da je neizvesno da li će Mačvan potpisati, prema saznanjima B92 on je dogovorio saradnju do kraja sezone sa crno-belima.

Prošlu sezonu Mačvan je završio u turskom Galatasaraju gde je na 26 mečeva imao prosečno 9,3 poena i 4,5 skokova po utakmici.

Ponikao je u FMP Železniku, a tokom karijere igrao je i za Hemofarm i Makabi. Mačvan ima 24 godine i igra na poziciji četiri.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mačvan novo pojačanje Partizana

Izvor: TV Arena Sport, 17.Okt.2014

Bivši košarkaš Partizana Milan Mačvan vratiće se u klub iz Humske da pomogne pošto je potpisao ugovor do kraja sezone...Mačvan je peto pojačanje srpskog šampiona ove sezone. Pre njega su stigli Edo Murić, Luka Bogdanović, Andreja Milutinović i Janis Kuzeloglu...Prošlu sezonu Mačvan je završio...

Nastavak na TV Arena Sport...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.