Mačvan: Spremni smo za Cedevitu

Izvor: Sportal.rs, 03.Jan.2015, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mačvan: Spremni smo za Cedevitu

Posle novogodišnjih praznika Partizan NIS očekuje prvi veliki izavov u 2015. godini. U 16. kolu regionalnog takmičenja crno-beli dočekuju ekipu Cedevite. Meč je zakazan za nedelju, 4. januar sa početkom u 17 časova.  Uz najlepše želje za Novu godinu, zdravlje i uspeh navijačima Partizana i celokupnoj javnosti, Milan Mačvan je poručio da su crno-beli spremni za duel sa ekipom iz Zgreba.

- Radi se o dobroj ekipi, sastavljenoj od dosta talentovanih i dobrih iskusnih igrača. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << Pokazali su svoje ambicije kada su sastavili tim. Igrajući kroz Evroligu, ostvarili i dobre rezultate. Iskoristili smo ovih nekoliko dana da se što bolje pripremimo za meč i da pokušamo da pobedimo u nedelju - konstatovao je krilni centar, prenosi sajt kluba.

Ulaznice za susret Partizan NIS – Cedevita biće u prodaji na dan utakmice od 14 časova do početka meča na blagajni hale “Pionir”, po ceni od 200 dinara za tribine i 400 dinara za parter.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.