MVP LUKA BOŽIĆ BIO NA KORAK DO PARTIZANA: Zvao me Obradović, Bog zna zašto nisam došao

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2023, 14:49

MVP LUKA BOŽIĆ BIO NA KORAK DO PARTIZANA: Zvao me Obradović, Bog zna zašto nisam došao

Bio bi veliko pojačanje za crno-bele.

Košarkaši Zadra su u meču osmog kola ABA lige pobedili Split, a sa fenomenalnim partijama nastavio je Luka Božić koji je imao tripl dabl. Zabeležio je 28 poena, 14 skokova i 10 asistencija.

On je u razgovoru za Mocartsport potvrdio da je bilo kontakata sa Partizanom. Kazao je da je razgovarao sa trenerom Željkom Obradovićem i kako su bili blizu dogovora.

-Razgovaraom sa trenerom Obradovićem, zvao me je na telefon. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Bili smo nekako i blizu dogovora, ne bih da iznosim detalje... Bio sam blizu, nije se dogodilo i to je to. Bog najbolje zna zašto se nije dogodilo - poručio je fenomenalni Luka Božić, MVP ABA lige za prošlu sezonu.

Zadar je sada na učinku 4-4 i u sledećem kolu gostuje Igokei.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.