MUSLINOV SPISAK: Još jedan debitant među ‘orlovima’, otpao igrač Partizana, ali nema onog koji se čeka (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 21.Sep.2017, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUSLINOV SPISAK: Još jedan debitant među ‘orlovima’, otpao igrač Partizana, ali nema onog koji se čeka (FOTO)

Selektor Srbije Slavoljub Muslin saopštio je spisak reprezentativaca za poslednja dva duela u kvalifikacijama za SP u Rusiji protiv Austrije i Gruzije.

Čekamo još samo tu jednu pobedu i na Mondijalu smo! protiv Austrije u Beču 6. oktobra ili Gruzije u Beogradu tri dana kasnije, nije bitno. Zato su selektoru Slavoljubu Muslinu potrebne sve raspoložive snage, ali će i ovog puta tim delom skrojiti povrede kojih je od sinoć još više.
Zbog zgloba koji je stradao >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u meču protiv Napretka, na spisku ovog puta nema Zorana Tošića, jer ga očekuje pauza od najmanje 10 dana, dovoljno da ne bude potpuno fit za Austrijance.
Ni ovog puta neće biti Sergeja Milinković-Savića, na šta nas je selektor Muslin već navikao, iako je interesovanje za vezistu Lacija sve veće, pa se čak u trku uključio i Bajern iz Minhena.
Na spisku je jedan debitant, a to je Miloš Veljković iz Verdera, štoper koji se ustalio u startnoj postavi tima iz Bremena i tako prvi put zaslužio poziv u najjači nacionalni tim.
Ponovo je tu i Nemanja Milunović iz BATE Borisova, kao i Jagoš Vuković, iako ima povredu iz još iz utakmice u Irskoj.
Takođe, valja podsetiti da je Nikola Maksimović suspendovan za meč u Beču.
Muslinov spisak igrača za Austriju i Gruziju:
Golmani: Vladimir Stojković, Predrag Rajković, Aleksandar Jovanović.
Odbrana: Branislav Ivanović, Jagoš Vuković, Stefan Mitrović, Nikola Maksimović, Matija Nastasić, Miloš Veljković, Nemanja Milunović, Aleksandar Kolarov, Uroš Spajić, Ivan Obradović, Antonio Rukavina.
Sredina: Luka Milivojević, Nemanja Matić, Nemanja Radoja, Nemanja Gudelj, Nemanja Maksimović,
Napad: Dušan Tadić, Adem Ljajić, Filip Kostić, Aleksandar Mitrović, Aleksandar Prijović, Andrija Pavlović, Mijat Gaćinović.
FOTO: HOTSPORT

Iz prostorija FSS na Terazijama – Darko Noveski
The post MUSLINOV SPISAK: Još jedan debitant među ‘orlovima’, otpao igrač Partizana, ali nema onog koji se čeka (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

SLAVOLJUB MUSLIN: Posao nije završen, u Austriju po sva tri boda!

Izvor: HotSport.rs, 21.Sep.2017

Selektor Slavoljub Muslin izjavio je danas u prostorijama FSS da će Srbija ići na pobedu već u Beču, ali da ovog puta ima popravni protiv Gruzije.. . Muslin je novinarima saopštio spisak pozvanih igrača za duele sa Austrijom i Gruzijom, 6. i 10. oktobra, a odmah u prvi plan upada veliki broj štopera,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.