MURIĆ ISKAZAO SVOJE MIŠLJENJE O ABA LIGI: Neko mora da bude pobednik!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Mar.2020, 08:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MURIĆ ISKAZAO SVOJE MIŠLJENJE O ABA LIGI: Neko mora da bude pobednik!

Slovenac ima dva rešenja.

Edo Murić, nekadašnji košarkaš Partizana smatra da bi trebalo da bude odigran bar završni turnir ABA lige, a ako to ne bude moguće, da titula pripadne klubu iz Humske.

- Moje lično mišljenje je da neko mora da bude pobednik. Neki klubovi, iako ne želim da pričam o imenima, dominirali su u određenim takmičenjima, neki su bili na dnu lige, a drugi su se, poput ABA lige, borili za doigravanje - započeo je Murić.

- Naravno, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ako bi postojala opcija da se igra poslednji krug regularnog dela, bilo bi fer igrati ove poslednje utakmice, jer bi nam dali mnogo odgovora. Ako je to moguće, mislim da bi pobednika morao da da finalni turnir četiri ekipe - dodao je Slovenac.

Situacija je ne samo u regionu , nego i u celom svetu složena, igrači ne treniraju i pitanje bi bilo u kakvom stanju bi istrčali na parket.

- Treba imati na umu da se situacija sa kovidom-19 dogodila u različitim zemljama u različito vreme. Neki timovi će zato moći da počnu da treniraju ranije, neki kasnije. Svi timovi bi trebalo da imaju ravnopravne uslove. Teško je provesti duži period u karantinu, a onda istrčati na parket -

Slovenac stoji pri mišljenju da ukoliko se ne steknu uslovi za nastavak šampionata uprava lige proglasi Partizan za prvaka.

Partizan je sigurno najviše pokazao od svih timova koji su učestvovali u ABA ligi ove sezone, pa bi titula bila zaslužena. Uostalom, u ABA ligi je preostalo samo poslednje kolo ligaškog dela, a Beograđani su sigurno dominirali u regularnom delu - zaključio je Edo Muric u intervjuu za "košarka.info".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.