MUP moli članove Partizanove Skupštine da mu ne prave posao!

Izvor: Sportske.net, 13.Sep.2016, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP moli članove Partizanove Skupštine da mu ne prave posao!

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović apelovao je danas na sve, uoči sutrašnje Izborne skupštine u Fudbalskom klubu Partizan, da se ponašaju dostojanstveno i da "policiji ne prave dodatni posao".

Nebojša Stefanović je novinarima rekao i da će, ukoliko taj skup bude prijavljen, policija prisustvovati i dodao da, ukoliko se održi u zatvorenom prostoru, organizatori nemaju obavezu da skup prijavljuju.

Upitan da li će policija prisustvovati, imajući >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u vidu incidente na prošloj sednici i zahteve nekih članova uprave, Stefanović je odgovorio da ne može da precizira da li će se to dogoditi.

"Ne mogu da vam kažem sa sigurnošću jer po zakonu, ukoliko organizatori prijave skup, policija će biti prisutna", dodao je on.

Skupština Partizana, na kojoj će biti izabrano novo rukovodstvo, održaće se u sredu, 14. septembra od 17 časova u Sportskom centru "Teleoptik".

Prethodna skupština prekinuta je zbog svađe dve struje koje pretenduju na rukovođenje klubom.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Apel policije Skupštini Partizana

Izvor: RTS, 13.Sep.2016

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović apelovao je na sve da se, uoči sutrašnje Izborne skupštine u Fudbalskom klubu Partizan, ponašaju dostojanstveno i da "policiji ne prave dodatni posao". Stefanović je novinarima rekao i da će, ukoliko taj skup bude prijavljen, policija prisustvovati...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.