MUP detaljno analizira rizik

Izvor: Sportski Žurnal, 14.Okt.2010, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP detaljno analizira rizik

Direktor policije Milorad Veljović rekao je da predstojeći fudbalski derbi između Partizana i Crvene zvezde ima poseban bezbednosni riziki da će MUP narednih dana dati >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << svoju procenu o njegovom održavanju.
-Ako se derbi bude održao, mora se održati u bezbednim uslovima. Ovih dana će MUP imati sastanke sa upravama klubova, vođama navijača i svim relevantnim činiocima i dati svoju procenu- rekao je Veljović je novinarima u Skupštini Srbije
Direktor policije je najavio i da će MUP sa drugim službama bezbednosti proceniti situaciju i rizike održavanja derbija.
„Večiti” fudbalski derbi na programu je 23. oktobra, ali su se posle izliva nasilja i incidenata na beogradskoj Paradi ponosa i u Đenovi na utakmici Srbije i Italije, začuli predlozi da se derbi odloži zbog strahovanja od nereda.
-Sve mogućnosti su u opticaju, ali činjenica je da se mora analizirati kakve posledice može imati taj događaj. Moramo da izvršimo detaljnu procenu da ne bismo došli u sitaciju zbog koje bismo svi trpeli- izjavio je Veljović.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Večiti derbi

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.