MUKE PRED DOLAZAK U BEOGRAD: Turk Telekom stiže na noge Partizanu posle teškog meča u šampionatu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Dec.2018, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUKE PRED DOLAZAK U BEOGRAD: Turk Telekom stiže na noge Partizanu posle teškog meča u šampionatu (FOTO)

Odlučujuću utakmicu u Evrokupu crno-beli igraju u sredu.

Ekipa Turk Telekoma u sredu će gostovati u Beogradu u poslednjem kolu Evrokupa protiv Partizana, a taj meč odlučujući je za plasman u narednu fazu takmičenja za oba tima. Poslednji ispit pred dolazak u Beograd Turk Telekom je imao u domaćem šampionatu protiv Istanbula pred svojim navijačima i uspešno ga je položio.

IMA DVE ŽELJE: Bivši >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << igrač Partizana OTKRIO šta mu je životni san! (FOTO)

BOMBA U KOMŠILUKU: Bivši igrač Partizana pojačao velikog rivala (FOTO)

Ekipa srpskog internacionalca Vladimir Štimca odlično je počela meč i posle prve četvrtine već imala dvocifrenu prednost, ali je Istanbul uzvratio pa je njihov zaostatak na poluvremenu bio samo jedan poen (40:39). U nastavku je viđena velika borba, ali je Turk Telekom sredinom poslednje deonice napravio značajniju prednost i dođšao do trijumfa.

Seriye devam 😎 @basketsuperligi 11. hafta maç sonucu; Türk Telekom 89 - 84 @istanbulBBSK pic.twitter.com/6A5uuIUxIq

— Türk Telekom SK (@TurkTelekom_SK) December 16, 2018

Najefikasniji u Turk Telekomu bio je Silvan Landesberg sa 26 poena, dok je Kaja Peker postigao 17. Vladimir Štimac je za 24 minuta na terenu postigao devet poena uz šest skokova. Istanbul je predvodio Terel Halovej sa 15 poena, a Damjam Kulig i Mehmet Jagmur dodali su po 14.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.