MOZZART kalkulator: Musli teško protiv Partizana, Istina vuče Čarobnjake

Izvor: MozzartSport.com, 09.Mar.2015, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MOZZART kalkulator: Musli teško protiv Partizana, Istina vuče Čarobnjake

Dva tipa sa Jadrana, dva iz Amerike...

8842 Milan Mačvan (Partizan) - više od 13,5

Milan Mačvan nas je ove sezone ispoštovao puno puta u rubrici Mozzart kalkulator. Krilni centar Partizana je uvek bio efikasan kada smo to predložili, pa je vreme da bude pravi i kada je to njegovoj ekipi najpotrebnije. Partizan mora da pobeđuje do kraja kako bi ostao u trci za drugom pozicijom koja bi mu u plej-ofu donela prednost domaćeg terena. Mega >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Leks ionako igra brzu košarku pa verujemo da će u bilo kakvom scenariju, Mačvan prebaciti 13 poena.

8836 Dejan Musli (Mega Leks) - manje od 12,5

Nekadašnji centar Partizana će sigurno imati motiv više da baš protiv bivše ekipe koja ga se odrekla odigra najbolje što može. Ipak to može da bude mač sa dve oštrice, a mi očekujemo da Musli izgori u prevelikoj želji i stoga ne pruži partiju kakvu ume. Musli igra sjajno otkako se vratio na teren, ali ako Dule Vujošević ima specijalnost, onda je to zatvaranje unutrašnjih igrača. O tome dovoljno govori činjenica da je Bobi Marjanović, MVP Evrolige, protiv crno-belih postigao pet poena.

8846 Pol Pirs (Vašington) - više od 13,5

Iskusni majstor je uvek u svojoj karijeri bio najveći kada je najpotrebnije. On je pritajeni lider Vizardsa ove sezone, naročito jer su oko njega uglavnom mladi, talentovani košarkaši, a Vašington je trenutno u baš dubokom kanalu. Eto idealni prilike da „Istina” kako Pirsa zovu preko bare, odigra jaku utakmicu i povuče svoj tim do pobede, koja im je preko potrebna za samopouzdanje pred ključni deo sezone.

8869 Klej Tompson (Golden Stejt) - više od 20,5

Bek Golden Stejta se pritajio u poslednjih mesec dana, a razlog za to je verovatno ciljano odmaranje pred plej-of. Gotovo je izvesno da će Voriorsi regularni deo sezone završiti na prvom mestu na Zapadu, pa nema potrebe da se Klej, Kari i ekipa previše zamaraju. Ipak, Finiks je nekoliko puta znao da odigra veoma oštro i grupo protiv Golden Stejta, te da izazove burnu reakciju Ratnika. Tako da očekujemo da se Klej na jedno veče vrati u formu sa početka sezone, i izrešeta koš Sansa.

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.