MOZLI BACIO GROBARE U TRANS: Posle NJEGOVE izjave, navijači Partizana su u DELIRIJUMU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2019, 01:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MOZLI BACIO GROBARE U TRANS: Posle NJEGOVE izjave, navijači Partizana su u DELIRIJUMU!

Oduševio u pobedi nad Ritasom.

Pobedom nad Ritasom, košarkaši Partizana obezbedili su plasman u drugu fazu Evrokupa. Sjajnom partijom Vilijam Mozli potvrdio je zašto se ekspresno "uselio" u srca Grobara, a posle meča sa litvanskim predstavnikom sve miriše na to da bi bivši as italijanskog Trsta mogao da postane najomiljeniji stranac koji je igrao u crno-belom dresu.

– Ne mogu da opišem kakav je osećaj kada cela Arena skandira moje ime, neverovatno je. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Uživao sam u svakom trenutku. To mi se na ovaj način nigde nije desilo. Osim toga, uvek se trudim da ispratim sve i da blokiram sve što mogu. Nekada mi to pođe za rukom, kao ovog puta - rekao je Vil Mozli za "Sport klub".

Amerikanac je dočekao da prvi put u karijeri zaigra drugu fazu nekog evropskog takmičenja.

– To je ono što pokušavam da uradim – da svojoj ekipi prenesem deo svoje energije kada uđem na teren. Zaista je fantastično što smo se plasirali u Top16, za mene je ovo prvi put.

BONUS GALERIJA

Pogledajte još slika sa meča Partizan - Ritas.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.