Izvor: HotSport.rs, 27.Apr.2016, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MOŽE TREĆA LIGA: Mihajlović neće u Čukarički, ali ima jedan klub…

Najbolji fudbaler Partizana u prolećnom delu sezone Nemanja Mihajlović zapao je za oko čelnicima i stručnom štabu Čukaričkog pa je pokrenuta priča da će klub sa Banovog brda pokujšati da ga dovede u svoj tim.

Cela priča je poprilično nerealna jer niti je Partizan spreman da se odrekne Mihajlovića niti sam igrač želi da menja sredinu.
– Rekao sam da me ta priča uopšte ne zanima, niti prelazak, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << niti bilo šta. Njihovo je pravo da traže, da li klub ili ja hoćemo to je druga stvar. Rekao sam da bih jednog dana mogao samo u inostranstvo, pogotovo ne bih iz Partizana u Čukarički, rekao je Mihajlović u izjavi za Žurnal.
PREOŠTRA ILI PREBLAGA KAZNA? Defanzivac Partizana sankcionisan za brutalan start (VIDEO)
Ali postoji jedan klub koji bi mogao da privoli mladog fudbalera u svoje redove.
– Možda Radnički iz Novog Beograda, tamo mi je, svojevremeno, igrao pokojni otac. Ali, to je nerealno…
VELIKA KONKURENCIJA: Partizan se bori za pojačanje sa PSV-om, Bazelom… (VIDEO)
Nekadašnji prvoligaš, iz vremena SR Jugoslavije, trenutno nastupa u Srpskoj ligi grupa Beograd u kojoj na sedam kola pre kraja ima samo bod manje od vodeće Budućnosti iz Dobanovaca.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.