MOŽE LI PARTIZAN DO DEVETOG MESTA? Evo šta treba crno-belima do PREDNOSTI, i čega se pribojavaju

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2024, 20:14

MOŽE LI PARTIZAN DO DEVETOG MESTA? Evo šta treba crno-belima do PREDNOSTI, i čega se pribojavaju

Jasna računica.
Košarkaši Partizana u utorak je savladali špansku Baskoniju sa 87:83 i zadržali dobre šanse da se plasiraju u plej-in Evrolige.
Nema dileme da crno-beli žele da se dokopaju makar desetog mesta, ali misli su okrenute i ka devetom, koje donosi prednost domaćeg terena u prvom meču plej-ina, no...koliko je to realno?
Pobeda nad Baskonijom je vratila nadu da ni deveta pozicija ne bi bila nedostižna. Nju upravo drži Baskonija, koja sada ima dve pobede više, ali Partizan ima bolji međusobni skor, s obzirom na to da je u prvom delu sezone jesenas poražen sa samo poenom razlike u Vitoriji. To znači da, ako na kraju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.