MONDO na prvom treningu Marka Nikolića (FOTO)

Izvor: Mondo, 04.Avg.2016, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MONDO na prvom treningu Marka Nikolića (FOTO)

"Gde ste Sale, Vule, Darko, Grego...", srdačno se pozdravio Marko Nikolić sa igračima Partizana sa kojima je već sarađivao.

Marko Nikolić je počeo svoj novi "mandat" u Partizanu.

Posle nešto više od godinu dana, tačnije posle 17 meseci, evo ga opet među crno-belima, u ulozi trenera sa zadatkom da ekipu, koja je mimo očekivanja, vrlo loše počela novu sezonu, trgne i vrati je u željeni kolosek.

Oko 17 časova, Nikolić je u poznatoj opremi, ušao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u svlačionicu Sportskog centra "Teleleoptik" u Zemunu i pozdravio se sa svim igračima. Srdačnije sa onima koje zna od ranije i sa kojima je sarađivao u vremenu kada je prethodno bio trener (od decembra 2013. do marta 2015. godine) - Sašom Ilićem, Miroslavom Vulićevićem, Darkom Brašancem, Gregorom Balažicem...

Poznaje i Miroslava Radovića, koji je bio, zajedno sa njim u Olimpiji, kao i Marka Jankovića, koji je bio na pozajmici u Mariboru. Naravno, poznati su mu svi igrači, pogotovo oni koji su potekli u Partizanovoj školi i bili na nekim ranijim pripremama, kao i fudbaleri koji su bili u drugim seuprligaškim klubovima.

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE IZ "ZEMUNELA"

Prethodno je bio na svojoj drugoj promociji kao trenera Partizana u prostorijama kluba na stadionu na Topčiderskom brdu.

"Partizan ima dobar tim, ovi igrači imaju kvalitet i mentalitet da ostvare ambicije kluba. Partizan to uvek ima i najveće moguće ambicije. Vremena nema. Imamo zgusnut raspored komplikovanih utakmica. Ali, apsolutno verujem u ovaj tim Partizana, njih jedini zadatak je da rade svoj posao. Biće potrebno neko vreme, da se eventualno skrati selekcija igrača, da se napravim tim od 20 i nešto igrača, koji će nositi igru. Da li će biti vremena i za neku dopunsku selekciju, to ćemo videti. To su sve operativne stvari", rekao je, između ostalog, Nikolić.

Prvi ispit za Nikolića i tim biće u nedelju, kada Partizan na svom terenu dočekuje Vojvodinu u 3. kolu Superlige Srbije. Umela je Vojvodina u prethodnim sezonama i susretima da napravi mnogo problema crno-belima, da pobeđuje u Humskoj.

"Nema izgovora, Partizan mora da pobeđuje. Vremena nema, ali u svakom trenutku ovaj klub mora da beleži pobede. Vojvodina ima odličan tim, uvek nezgodan za nas, ali u tom meču imamo jasan cilj", poručuje novi-stari trener Partizana.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.