MONDO: Partizan u trci sa Liverpulom i Dinamo Zagrebom!

Izvor: Mondo, 15.Jun.2019, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MONDO: Partizan u trci sa Liverpulom i Dinamo Zagrebom!

Ako crno-beli uspeju u nameri, biće to transfer koji će odjeknuti Evropom.

Partizan "puca" visoko!

Prema saznanjima MONDA, klub iz Humske ušao je u trku za potpis velikog portugalskog talenta Andrea Kardosa (19), koji je prethodnih godina u Sportingovoj školi privukao pažnju evropskih velikana, na čelu sa Liverpulom.

Zapravo, interesovanje kluba sa Enfilda dovelo je i do konkretnijih >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << aktivnosti, pa je perspektivni napadač u maju najavljivan kao "završen" posao šampiona Evrope, koji ga prati već nekoliko godina.

Ipak, momak iz Madeire, prozvan "Novi Ronaldo" zbog talenta i istog mesta rođenja kao i čuveni "CR7", još nije prelomio. Tačnije, njegov otac nije uveren da bi selidba u tako veliki klub bila pravi potez, jer bi njegov sin morao na neizbežnu pozajmicu u drugi klub - verovatno u Čempionšip.

Tu se otvorila mogućnost koju Partizan pokušava da iskoristi.

Srpski klub kontaktirao je igračevog oca u nameri da ga dovede da stasava u Humskoj i u toj trci nije sam, jer istu želju ima i Dinamo Zagreb, trenutno najveći konkurent kluba iz Humske na ovom "frontu".

MONDO saznaje da je Partizan kontaktirao igračevog oca, a naredni dani pokazaće koliko je ovo izvodljiv poduhvat. Kardosov ugovor sa "lavovima" iz Lisabona ističe 1. jula.



Izvor: YouTube/InVictus Team

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.