Izvor: HotSport.rs, 21.Jan.2016, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MOLBA PARTIZANA: Živkovići, spasite nas!

Partizan je u veoma teškom položaju kada je reč o najtalentovanijem igraču tog tima Andriji Živkoviću.

Naime, poznato je da će Partizan u slučaju da ne proda Živkovića do 31. januara ili bar ne produži ugovor sa njim morati da plati “penale” u iznosu od skoro dva miliona evra. “Zlatni orlić” je odbio da produži ugovor, a za transfer čeka pravu ponudu. Crno-beli su u “nemilosti” porodice >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Živković, a sportski direktor kluba iz Humske je danas zamolio porodicu krilnog napadača da pomogne Partizanu.
Andrija i njegov otac znaju koliko ih cenim, međutim, isto tako bi trebalo da budu svesni veličine i značaja Partizana. Verujem u njihovu dobru volju, smatram da će porodica Živković pronaći način da zaštiti Partizan kao instituciju – rekao je za MocartSport, Ivica Iliev.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Perezov posao veka - Real plaća astronomsku klauzulu za Nejmara?! (foto)

Izvor: Sportske.net, 22.Jan.2016, 11:14

Florentino Perez se ozbiljno nameračio da u svoje redove dovede zvezdu Barselone...Iako je otac i Nejmarov agent jasno naglasio da je njegov sin srećan u Barseloni i da će produžiti ugovor na kraju sezone, madridska Marka na svojoj naslovnici danas donosi ekskluzivnu priču da će Real pokušati...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.