MOGU LI STUDENTI PONOVO DA ŠOKIRAJU PARTIZAN? Žakelj optimista - Ljudski je nadati se

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2023, 15:59

MOGU LI STUDENTI PONOVO DA ŠOKIRAJU PARTIZAN? Žakelj optimista - "Ljudski je nadati se"

Meč se igra u ponedeljak od 20 časova u Štark areni.

Trener Studentskog centra Andrej Žakelj nada se da njegova ekipa može do novog iznenađenja protiv Partizana.

Trijumfom u Podgorici, crno-beli su poravnali u seriji i pitanje plasmana u polufinale ABA lige će biti rešeno u Beogradu.

- Jedva čekamo treću utakmicu u Beogradu. Očekujem veliki broj navijača Partizana, sjajnu atmosferu. Biće zaista uživanje igrati u takvom ambijentu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Partizan će sigurno pojačati stepen agresivnosti u oba smera. Jako je bitno da na agresivnost i energiju rivala odgovorimo istom merom, jer jedino na taj način možemo da budemo ravnopravni, kao što smo bili u prethodna dva duela. Partizan je ponovo pod pritiskom, a naša prednost je što možemo da odigramo rasterećeno i hrabro, što možemo da uživamo u meču koji sledi. Ljudski i sportski je nadati se da možemo do pobede - rekao je Žakelj.

Sjajni trojkaš popularnih Studenata Flečer Megii svestan je da je zadatak težak, ali je obećao borbu do kraja.

- Očekujem još jaču reakciju igrača Partizana, koji će imati veliku podršku sa tribina. Rasterećeni smo, ali odlučni da se borimo od prvog do poslednjeg sekunda. Odbrana je ključ. Ne smemo da dozvolimo Partizanu da uđe u šuterski ritam, s druge strane moramo da koristimo svaku priliku koja nam se ukaže. Nadam se i verujem da možemo da budemo konkurentni, da iz pomenute konkurentnosti možemo da još jednog iznenađenja, tačnije rečeno podviga, čuda… - rekao je Megi.

Pobednik ovog dvomeča igraće sa Cedevita Olimpijom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Trener SC: Jedva čekamo treću utakmicu u Beogradu

Izvor: B92, 21.Maj.2023, 11:55

Košarkaši Partizana u ponedeljak od 20 sati igraju majstoricu četvrfinala plej-ofa ABA lige protiv Studentskog centra...Crno-beli su u Podgorici uspeli da naprave brejke i da izjednače u seriji, u kojoj su ih Studenti propisno namučili..."Jedva čekamo treću utakmicu u Beogradu, gde očekujem veliki...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.