MOBILNOST U PARTIZANU: Čanak govorio o OZBILJNOSTI situacije (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2017, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MOBILNOST U PARTIZANU: Čanak govorio o OZBILJNOSTI situacije (FOTO)

Crno-beli dočekuju Vršac u petak, u dvorani "Aleksandar Nikolić", od 20 časova.

Partizan na startu Super lige u petak, od 20 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić" dočekuje Vršac. Na pres konferenciji u KSS, pomoćni trener crno-belih, Nenad Čanak, preneo je izvinjenje trenera crno-belih, Aleksandra Džikića, koji nije mogao da prisustvuje promociji takmičenja u KSS i dodao:

UOČI STARTA SUPER LIGE: Radonjić izneo očekivanja, govorio o Joviću, Laziću >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i TEMPERATURI (FOTO)

KSS DOBIO ODGOVOR IZ KOLORADA: Da li Denver BRANI Jokiću da igra za SRBIJU (FOTO)

- Partizan ima obavezu da uvek ima najviše ciljeve u svakom takmičenju. Koliko je to realno u ovom trenutku, s obzirom na konkurenciju, videćemo krajem juna. Neobična situacija, počinje nova liga, neke ekipe su odigrale pozamašan broj utakmica, pre svega Zvezda mi i Mega, ali šta je tu je. Partizan ima najveće ambicije, znamo i kvalitet rivala, videćemo krajem juna šta će biti - istakao je Čanak.

O zdravstvenom stanju u ekipi pred početak lige, Džikićev pomoćnik je rekao:

- Luković je van stroja, videćemo na koliko. Ima problem sa stopalom. Ima još sitnih povreda koje su karakteristične za ovaj deo sezone, ali ništa ozbiljno.

ZALJUBLJENA DO UŠIJU: MILICA Dabović objavila fotografiju sa novim dečkom (FOTO)

Čanak je istakao da Partizan ima ulogu favorita na meču sa Vrščanima.

- U prvom kolu sigurno da smo favoriti, igramo kod kuće protiv ekipe koju nećemo potceniti. Spremamo se najozbiljnije, imali smo i vremena da tretiramo protivnika kao da je najveći mogući rival i nadam se da ćemo pobedom otvoriti Super ligu - poručio je Čanak.

Prodaja ulaznica po ceni od 300 dinara za tribine i 500 mesto u parteru počinje u 17 časova na blagajni dvorane.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.