MNOGO JE BILO NEGATIVNIH I LOŠIH STVARI Partizan gostuje Asvelu, a Obradović želi reakciju igrača

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2023, 15:38

"MNOGO JE BILO NEGATIVNIH I LOŠIH STVARI" Partizan gostuje Asvelu, a Obradović želi reakciju igrača

Crno-beli na gostovanju u Francuskoj.

Trener Partizana Željko Obradović obratio se medijima pred gostovanje Asvelu u drugom kolu Evrolige.

Crno-beli će u četvrtak od 20 časova u Francuskoj tražiti prvu pobedu posle neuspeha na gostovanju Makabiju.

- Druga utakmica na strani u Evroligi. Sigurno da očekujemo reakciju, da igramo mnogo agresivnije i u odbrani i napadački, u odnosu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na ono kako smo izgledali u Tel Avivu. Mnogo je bilo negativnih i loših stvari na toj utakmici, reagovali smo treningom.

- Igramo protiv tima, koji bez obzira što su izgubili prvu utakmicu, bolji je nego prošle godine. Sigurno će i oni očekivati reakciju posle tog prvog poraza u Evroligi. Moramo da budemo koncentrisani i da promenimo način na koji smo igrali protiv Makabija - rekao je Obradović.

Trener je otkrio da sa timom neće putovati Tristan Vukčević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.