MIŠKO OTKRIO: Partizan i Zvezda imaće paklene timove naredne sezone, neće se vraćati na prethodne budžete

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2023, 12:36

MIŠKO OTKRIO: Partizan i Zvezda imaće paklene timove naredne sezone, neće se vraćati na prethodne budžete

Košarkaška ekspanzija u Srbiji.

Cenjeni košarkaški menadžer Miodrag-Miško Ražnatovićč dao je intervju za “Basket news” u kojem je govorio o aktuelnom trenutku KK Partizan i KK Crvena zvezda.

Ražnatović je izrazio oduševljenje rezultatima koje je Partizan ove godine postigao u Evroligi.

- Ono što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se dešava u Partizanu je potpuno ludo. Karte su vrlo skupe, ali niko ne pita za cenu. Ljudi samo kupuju... Verujem da bi, baš kao što je i njihov predsednik rekao, napunili i fudbalski stadion da mogu tamo da igraju. Nisam očekivao da će igrači kao Kampaco, Ledej, Panter ili Naneli igrati u Srbiji. Hvala Bogu da su došli ovde. Košarka je sada tema broj jedan u Srbiji, a ne politika. Mogu samo da zamislim kako će biti kada se za nekoliko nedelja Zvezda i Partizan budu sastali u finalu ABA lige – istakao je Ražnatović.

Vlasnik agencije “Beobasket” najavio je da će beogradski večiti rivali imati još konkurentnije timove u Evroligi naredne sezone.

- Ne mogu da dam tačan odgovor, ali informacije koje imam je da će imati slične budžete. U najgorem scenariju ostaće slični ovosezonskom. Ko će doći u Zvezdu i Partizan? Da li će biti srećni da imaju Kampaca ili Vildozu? Ne znam. Ali, neće se vraćati na prethodne budžete. Oba tima biće ozbiljna i sledeće sezone – jasan je Ražnatović.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Košarka,   Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MIŠKO RAŽNATOVIĆ: „Uz svo dužno poštovanje, Partizan iz 1992. bi bio poslednji u Evroligi“!

Izvor: HotSport.rs, 27.Apr.2023

Miško Ražnatović će ovom izjavom razbesneti mnoge navijače Partizana Najpoznatiji srpski košarkaški menadžer, Miško Ražnatović, dao je opširan intervju za stranicu „Basketnews“ gde je govorio i o budžetima Zvezde i Partizana za narednu sezonu i njihovim ciljevima. On je istakao da će...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.