Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2021, 18:37

MINUT ĆUTANJA ZA DUDU: Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde ispoštovali legendu (VIDEO)

Preminuo je nekoliko dana ranije.

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde igraju 165. večiti derbi, ujedno i poslednju utakmicu devetog kola Superlige.

Pre početka utakmice, igrači oba kluba, stručni štabovi i publika odali su minutom ćutanja poštovanje legendarnom košarkaškom treneru Dušanu Dudi Ivkoviću.

Posle tri kola Serije A Juventus je na 16. mestu, bez pobede. To nikad >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije bilo. A večeras (20.45) dočekuje Milan koji ima sve tri pobede. I pored svega, Stara dama je favorit s kvotom 2,25 na keca, iks je 3,50, a dvojka 3,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Juventus - Milan.

Duda je bio u Partizanu od 1977. do 1980. godine, osvojio je titulu prvaka Jugoslavije sa crno-belima, takođe je trenirao i reprezentaciju Srbije, uopšteno se smatra jednim od najvećih stručnjaka u istoriji evropske košarke.

On je preminuo 16. septembra u 78. godini.

Prenos meča Partizana i Crvene zvezde možete pratiti OVDE.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.