MILOŠEVIĆ JE SVE SAZNAO: Evo koliko ozbiljne povrede Stojkovića i Ostojića (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2020, 16:56

MILOŠEVIĆ JE SVE SAZNAO: Evo koliko ozbiljne povrede Stojkovića i Ostojića (FOTO)

Partizan se plasirao u finale Kupa Srbije.

Fudbaleri Partizana uspeli su da savladaju Crvenu zvezdu minimalnim rezultatom 1:0 i plasiraju se u finale Kupa Srbije po šesti put u nizu uz priliku da peti uzatopni put osvoje trofej. Crno-beli će u finalu igrati protiv Vojvodine koja je bila bolja od Čukaričkog takođe minimalnim rezultatom 24. juna.

Ipak, tokom sinoćnjeg meča posle dve situacije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su navijači Partizana morali da strahuju pošto su posle duela iz igre morali da izađu štoper Bojan Ostojić i golman Vladimir Stojković. Ostojić se povredio kada su on i njegov kolega iz odbrane Miletić zajedno uklizali prilikom čega je iskusni štoper dobio udarac, dok je Stojković dobio udarac od Milunovića u skoku.

Posle dugo čekanja nastavlja se i Primera! I to seviljskim derbijem večeras u 22.00. Domaćin Sevilja se bori za Ligu šampiona i favorit je protiv 12-plasiranog Betisa - kvota na keca je 1,90, dok je kombinazzija 1&3+ 2,90! Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sevilja - Betis.

Međutim, danas su već stigle dobre vesti za trenera Partizana Savu Miloševića. Ostojić je dobro i ne radi se o povredi, dok je Stojković dobio udarac kolenom u mišić i nezgodno pao i došlo je do kontuzije mišića pa ga očekuje mirovanje sedam dana smao iz predostrožnosti. To znači da će Milošević imati na raspolaganju obojicu za finalni meč protiv Vojvodine 24. juna.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Fabiola Paralo, devojka fudbalera Laga Žuniora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.