MILOJEVIĆ KONAČNO PROGOVORIO: Voleo da bi da ga ON zameni na Zvezdinoj klupi

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2023, 21:51

MILOJEVIĆ KONAČNO PROGOVORIO: Voleo da bi da ga ON zameni na Zvezdinoj klupi

Zvezda je osvojila samo bod protiv Partizana.

Trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević posle remija protiv Partizana (0:0) u 170. večitom derbiju rekao je da je utakmica bila čvrsta i muška, uprkos praznim tribinama.

- Hvala Partizanu na fer i korektnoj igri. Iako nije bilo navijača, igralo se hrabro, muški, na obe strane. Nema publike, nema golova, na kraju dosta šturo za derbi. Nedostajao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je gol da otvori utakmicu, obe ekipe su imale dobre šanse. Partizan je ekipa sa dobrim pojedincima koja trenutno prolazi težak period. Partizanu više odgovara da igra protiv ekipa koje imaju veći posed, a mi smo jedina ekipa u ligi protiv koje može tako da igra - izjavio je Milojević na konferenciji za medije.

Na pitanje šta misli o pričama da će, uprkos osvajanju titule, možda i duple krune, biti smenjen na kraju sezone, Milojević je dao zanimljiv odgovor.

- Klub kao Zvezda traži uvek bolje igrače i trenere, ja sam i dalje trener, do 30. juna sam tu, a kad sam dolazio svestan sam da su čelnici kluba ti koji odlučuju o svemu. Kao navijač Zvezde voleo bih da nas trenira Karlo Anćeloti, ja bih samo sedeo u loži i aplaudirao, on garantuje titule u Top pet ligama, nemam problem s tim. Bavim se stvarima što nismo dobili danas, kako da dobijemo Čukarički, kako da igram u Kupu - poručio je Milojević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.