MILIONI STIŽU U HUMSKU: Biser napustio Partizan! Igraće u Seriji A

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jan.2024, 14:32

MILIONI STIŽU U HUMSKU: Biser napustio Partizan! Igraće u Seriji A

Domaći mediji saznaju...

Mladi fudbaler Partizana Mihailo Ilić nastaviće karijeru u italijanskoj Bolonji. Italijanski klub će za mladog reprezentativca iz redova crno-belih platiti obeštećenje od skoro 5.000.000 evra, uz procente od dalje prodaje (deset posto), prenosi Telegraf.

Dodaje se da se intenzivno pregovara i o mogućoj pozajmici fudbalera do kraja sezone, kada bi se preselio u Italiju. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Ovakav ishod mogao da se nasluti još tokom jeseni, jer su skauti Bolonje intenzivno pratili Ilića na većini mečeva, a krajem polusezoneu Humsku stigla i zvanična ponuda od 3.500.000 evra.

Partizan je tražio 7.000.000 evra, ali su se sve strane na kraju "našle" na cifri od oko 5.000.000.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Partizan na proleće bez reprezentativca Srbije: Posle kraćeg cenkanja crno-beli prodali Bolonji Mihajla Ilića

Izvor: Danas, 10.Jan.2024

Mladi reprezentativac Partizana Mihajlo Ilić, koji je bio i na spisku selektora nacionalnog tima Dragana Stojkovića, karijeru će nastaviti u Bolonji, prenose mediji.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.