Izvor: HotSport.rs, 11.Apr.2015, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILINKOVIĆ: Protiv OFK Beograda na krilima pobede u Jagodini

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković rekao je da crno-beli sa dosta samopouzdanja dočekuju meč 22. kola Superlige protiv OFK Beograda, posebno posle dobre igre u Jagodini i plasmana u finale nacionalnog Kupa.

- Mi smo uvek pod imperativom pobede i obaveze da navijačima pružimo još jednu dobru partiju. Ulazimo u meč na krilima pobede u Jagodini, imamo obavezu da odigramo maksimalno skoncentrisano i izborimo >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << se za još jednu pobedu. Verujem da imamo kvalit za to – rekao je Milinković na konferenciji za medije na stadionu u Humskoj.
On je dodao da nema kadrovskih problema i da su svi osim povređenog Miloša Ostojića spremni za meč.
- OFK Beograd igra dobro ove godine, imaju mladu i poletnu ekipu, osvojili su dosta bodova, što kod nas izaziva oprez i puno respekta. Reč je o školovanoj ekipi, znaju da igraju fudbal i naprave problem protivniku. Verujem da ćemo se dobro spremiti za meč, odgovoriti njihovom kvalitetu i nametnuti svoj stil igre – rekao je Milinković.
Štoper Partizana Branko Ilić upozorio je da “romantičari” imaju dobar tim.
- Bolji su kao tim, nego kao pojedinci. Međutim, cilj je jasan, znamo šta hoćemo, učinićemo sve što je u našoj moći da odigramo bolje nego prošli meč i zabeležimo pobedu. Nadam se da ćemo uveseliti navijačem – rekao je Ilić.
Utakmica između OFK Beograda i Partizana proglašena je za meč visikog rizika i biće odigrana u ponedeljak od 16 sati na stadionu Obilića na Vračaru. 
Milinković je nedavno govorio o kvalitetu svoje ekipe.
hotsport.rs/tanjug
The post MILINKOVIĆ: Protiv OFK Beograda na krilima pobede u Jagodini appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milinković: Samo nas pobeda zanima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Apr.2015

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković rekao je danas da crno-beli sa dosta samopouzdanja dočekuju meč 22. kola Superlige protiv OFK Beograda, posebno posle dobre igre u Jagodini i plasmana u finale nacionalnog Kupa..."Mi smo uvek pod imperativom pobede i obaveze da navijačima pružimo još...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.