Izvor: HotSport.rs, 08.Apr.2015, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILINKOVIĆ: Nije lako pobediti u Jagodini

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković ocenio je posle pobede nad Jagodinom da je prva utakmica polufinala nacionalnog Kupa u Beogradu bila presudna u dvomeču dva kluba.

– Nije lako pobediti Jagodinu na njenom terenu, to je činjenica. Sigurno da je rezultat iz prve utakmice u Beogradu doprineo da igramo lakše i brzo postignemo gol na večerašnjem meču, rekao je Milinković na konferenciji za medije, dodajući da je crno-belima u revanšu “dosta toga išlo >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u prilog”.
– Mislim da smo zasluženo pobedili. Ostvarili smo dobar rezultat i pokušaćemo u finalu da osvojimo pehar. Čestitam igračima na ovom uspehu, poručio je Milinković.
Trener Jagodine Simo Krunić priznao je da je pobeda Partizana zaslužena.
– Nismo mogli danas da se suprostavimo Partizanu, ni fizički ni tehnički. Jednostavno, bili su spremniji i zasluženo su pobedili. Čestitam Partizanu plasman u finale Kupa, ali i mojim igračima, dali su sve što su mogli u ovom trenutku, rekao je Krunić.
hotsport.rs
The post MILINKOVIĆ: Nije lako pobediti u Jagodini appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milinković: Presudio meč u Beogradu

Izvor: RTS, 08.Apr.2015

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković ocenio je posle pobede nad Jagodinom da je prva utakmica polufinala nacionalnog Kupa u Beogradu bila presudna u dvomeču dva kluba. . .Partizan je u revanšu slavio protiv Jagodine...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.