MILICA VERUJE ŽOCU! Dajte Partizanu malo vremena, setite se prošle sezone

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2023, 14:21

MILICA VERUJE ŽOCU! Dajte Partizanu malo vremena, setite se prošle sezone

Potrudiće se da dođe i bodri Parni valjak.

Olimpijska šampionka i naša najbolja tekvondiskinja svih vremena, Milica Mandić poznata je kao velika navijačica Partizana, a u intervjuu za Telegraf pričala je o crno-belima ove sezone.

- Mislim da treba malo više poverenja što se tiče ljudi. Da daju i Željku i celom timu više vremena. Ne može forma da se digne na samom početku, to je proces >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji traje, mislim da je Željko to pokazao i prošle godine, gde krećeš od nule i pokazuješ da je svaka utakmica bila sve bolja i sve brojnija što se tiče publike. Ljudi su stekli veru u sve što taj tim može, tako da samo ne trebaju da zaborave kako je bilo prošle godine. Imam taj pozitivni osećaj, jer to pokazuju i svojim stavom i svojim izjavama i mislim da će to lepo da se završi - rekla je Milica koja veruje Željku.

Bila je čest gost na mečevima Partizana, ali sada u ulozi majke ima brojne obaveze.

- Ja se nadam da ću izdvojiti vremena. Stvarno je malo teško uveče izdvojiti vreme, treba uspavati Matiju i biti sa njim, to je meni najlepši deo dana, pa mi je teško sa te strane da se odvojim, ali se nadam da ću doći - istakla je Milica Đuričić.

Njen muž Marko Đuričić je takođe uspešan u tekvondu, a poznat je kao veliki navijač Zvezde, pa je otkrila kako se podnosi to rivalstvo u kući kada dođe vreme derbija.

- Sećam se kako sam ulazila u Halu Pionir, samo se okrenem, pogledam gore levo ka ćošku, vidim Marka sa kačketom. Mahnemo jedno drugom na distanci i to je to. Ali stvarno sada je to na nekom nivou šale i male provokacije. Neko se više vezuje za fudbal neko za košarku, pa postoji tu balans.
Pogledaj vesti o: Parni Valjak u Beogradu

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.