MILETIĆ ZA SRBIJU DANAS: Defanzivac pričao o žrebu za LE i ostanku u Partizanu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2019, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILETIĆ ZA SRBIJU DANAS: Defanzivac pričao o žrebu za LE i ostanku u Partizanu (VIDEO)

Reprezentativac Srbije bez tajni.

Fudbaleri Partizana su u utorak odigrali prvu kontrolnu utakmicu na pripremama za novu sezonu, a u Užicu je bolja od crno-belih bila podgorička Budućnost rezultatom 1:0. Posle meča ekskluzivno za portal Srbija Danas govorio je reprezentativac Srbije iz redova Parnog valjka Nemanja R. Miletić.

- Nije lepo kad se izgubi, ali dobro je da je u pitanju pripremna utakmica. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mi smo odradili samo nekoliko trenniga, a oni treniraju već mesec dana. Imali smo i mi svoje šanse koje nažalost nismo iskoristili, a na kraju smo platili zbog male greške. Mogli smo bolje, ali tek smo na početku i teške su noge od priprema, pa nastavljamo da se spremamo za naredni period.

- Svake sezone su velika očekivanja u Partizanu gde se jure oba trofeja na domaćoj sceni. Međutim, ako ne uspemo da dođemo do duple krune probaćemo bar da zamenimo trofej u kupu sa titulom prvaka Srbije.

Partizan će u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope igrati protiv boljeg iz dvomeča u kom se sastaju škotski Kilmarnok i velški Konah. Škoti su izraziti favoriti u tom duelu i očekuje se da oni izađu na megdan crno-belima.

- Pa jesam, ali sa sigurnošću mogu da kažem da nije lak protivnik. Možda nije zvučno ime, ali uopšte nam neće biti lako. Svi oni sa ostrva igraju takav fudbal da su svi fizički dobro pripremljeni. Treba dodati i da prvi meč igramo kod njih, na veštaku, ali daćemo sve od sebe da opravdamo tu ulogu favorita koja nam je dodeljena.

- Još ne znam ništa, dug je prelazni rok. Trenutno sam glavom u Partizanu, ali videćemo šta nosi naredni period.

Kompletnu izjavu pogledajte u sledećem video prilogu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte slike Tejlor Vord, devojke Kuna Aguera.

🌞💭

Објава коју дели TAYLOR WARD (@taylorwardx) дана 16. Мај 2019. у 11:05 PDT

Thank you to @newlook for a great day at the races, all dress, shoes and accessories from @newlook @chesterraces #thisisnewlook look on my story for link x

Објава коју дели TAYLOR WARD (@taylorwardx) дана 9. Мај 2019. у 9:15 PDT

I’d prefer it if you weren’t in the back of my photo but that’s okk🙄😅

Објава коју дели TAYLOR WARD (@taylorwardx) дана 5. Мај 2019. у 6:49 PDT

Happy Earth Day 🌎 here’s a pic of me that has no relevance to Earth day🌚

Објава коју дели TAYLOR WARD (@taylorwardx) дана 23. Апр 2019. у 11:00 PDT

Do what’s good for youu 🌟 @ohpolly dress x . . Soft waves @michael_bllan_hair_beauty

Објава коју дели TAYLOR WARD (@taylorwardx) дана 4. Апр 2019. у 12:57 PDT

Red series Pt 3 ❤️ . Hair @beauty_worksonline fitted by @beautycutie_salon and blow dried by @michael_bllan_hair_beauty . Eyebrows @carmenclarkebeauty . Makeup by the amazing @makeupbyxvanessa . @ohpolly

Објава коју дели TAYLOR WARD (@taylorwardx) дана 22. Мар 2019. у 11:31 PDT

I can’t get enough of the @bondisands products.. their new liquid gold tanning foam is my new favourite, it’s so easy to apply and smells amazing! Available to buy at @bootsuk

Објава коју дели TAYLOR WARD (@taylorwardx) дана 12. Мар 2019. у 5:26 PDT

Intrigued by the moment 💫 Dress @she_whodareswin

Објава коју дели TAYLOR WARD (@taylorwardx) дана 30. Јан 2019. у 11:57 PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.