MILANSKE KOMŠIJE RATUJU ZBOG SRBINA: Gde će bivši štoper Partizana?

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2020, 23:23

MILANSKE KOMŠIJE RATUJU ZBOG SRBINA: Gde će bivši štoper Partizana?

Napušta Violu.

Milan je prvi krenuo u trku za potpis talentovanog srpskog štopera Nikole Milenkovića (22), ali je je još jače "zagrizao" i njegov prvi komšija Inter.

Rosoneri žele pod hitno da ojačaju bedem, a oslobode se skupo plaćenog brazilskog veziste Pakete koji je prošlo godine plaćen Flamengu čak 38 miliona evra. S druge strane Fiorentini je neophodan igrač baš u veznom redu, stoga bi dva kluba mogla da sklope dil. Za sada najrealnije zvuči opcija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da Brazilac dođe u redove Viole samo na pozajmicu, s obzirom na finansijsku situaciju u klubu iz Firence. Milan bi mogao da odgvori zahtevima u Fiorentine u celosti.

No, sada posao Milanu kvari ljuti rival.

Italijanski mediji su preneli da je Inter spremio 40 miliona evra za odličnog srpskog štopera. Toliku sumu traži gazda "ljubičastih" Roko Komiso, što mu više odgovara od trampe koju je predložio Milan.

Za sada Neroazuri imaju prednost.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.