MIJAILOVIĆ PRESREĆAN: Konačno smo na nivou na kom klub nikada nije bio od osnivanja

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2023, 11:54

MIJAILOVIĆ PRESREĆAN: Konačno smo na nivou na kom klub nikada nije bio od osnivanja

Partizan je posle decenije uspeo da osovji ABA ligu.

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović izjavio je nakon osvajanja titule regionalnog šampiona, da klub organizaciono od osnivanja nije bio na ovom nivou, prenosi Mocartsport. 

Košarkaši Partizana osvojili su rekordnu sedmu titulu prvaka ABA lige, prvu posle 10 godina, pošto su u petom, odlučujućem meču finalne serije pobedili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Crvenu zvezdu 96:85 (30:18, 24:16, 21:34, 21:17).

- Ovo je definitivno moj najlepši trenutak u Partizanu za ovih šest godina. Radili smo dosta da bismo dočekali ovakvu sreću. Čestitke svima u klubu i svima koji su nam pomogli da dođemo do ovih rezultata - istakao je Mijailović.

Dodaje da Partizan kao organizacija raste već šest godina.

- Ova sezona je konačno uspešna. Došli smo na korak do Fajnal fora, malo nam je falilo; svojilo smo ABA ligu i to nam je bio primarni cilj, uz ulazak u Top 8. Partizan godinama organizaciono raste i ovo je rezultat napornog rada. Kada sam došao rekao sam da će nam trebati između pet i sedam godina da se oporavimo i konačno smo na nivou na kom klub nikada nije bio od osnivanja, sa organizacijom koju su navijači prepoznali - izjavio je Mijailović.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Zvezda - Partizan,   Večiti derbi

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.