MIJAILOVIĆ PRED FINALE SA ZVEZDOM: Na svaku uvredu odgovorićemo osmehom

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2022, 12:32

MIJAILOVIĆ PRED FINALE SA ZVEZDOM: Na svaku uvredu odgovorićemo osmehom

Predsednik Partizana se oglasio na Tviteru.

Finalna serija ABA lige između Crvene zvezde i Partizana počinje u petak u 20 časova, a domaćini su crveno-beli.

Prvak Jadrana naredne sezone sigurno će igrati u Evroligi, dok se još čeka odluka o specijalnoj pozivnici za večitog rivala koji će ostati bez trofeja.

Uoči finalne serije regionalnog takmičenja, koja se igra na tri pobede, na Tviteru >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se oglasio predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović.

- Danas počinje finale na koje čekamo već devet sezona! Čeka nas iskusan, evroligaški tim i moramo mu se suprotstaviti ponosno i uzdignute glave! Momci, samo hrabro i odlučno, pa neka pobedi bolji! A na svaku uvredu, odgovorićemo osmehom! Mi smo KK Partizan - neka drugi misle o nama! - napisao je Mijailović na popularnoj društvenoj mreži.

Danas počinje finale na koje čekamo već 9 sezona! Čeka nas iskusan, evroligaški tim i moramo mu se suprotstaviti ponosno i uzdignute glave! Momci, samo hrabro i odlučno, pa neka pobedi bolji! A na svaku uvredu, odgovorićemo osmehom! Mi smo #KKPartizan - NEKA DRUGI MISLE O NAMA!

— Ostoja Mijailovic (@Ostoja1945) May 27, 2022

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PRVI ČOVEK PARTIZANA OGLASIO SE PRED VEČERAŠNJE FINALE SA ZVEZDOM: Na svaku uvredu odgovorićemo osmehom! (FOTO)

Izvor: Kurir, 27.Maj.2022

Predsednik KK Partizan Ostija Mijailović oglasio se pred početak finalne serije ABA lige.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.