Izvor: HotSport.rs, 10.Maj.2016, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MENJA BOJU DRESA: Bio je crveno-beli, a Milunović je sada crno-beli?

Luka Milunović se proslavio golom protiv Partizana po dolasku u Crvenu zvezdu, a sada oblači crno-beli dres.

Naravno, nije reč o Partizanu, ali jeste o njegovom bratskom klubu PAOK-u. Naime, tim iz Soluna čeka borba za plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona kroz plej-of, ali uprava uveliko sprema pojačanja za sledeću sezonu. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Jedan od onih koji je na listi PAOK-a je Luka Milunović.
USIJANE LINIJE: Andrija pred vratima Marakane?
Bivši krilni napadač Crvene zvezde blista već drugu godinu u dresu Platanijasa i došlo je vreme za korak više. Treneru PAOK-a, Vladimiru Iviću se sviđa ono što Srbin pokazuje u grčkom prvenstvu i spreman je da mu pruži šansu. To bi bila dobra prilika za Platanijas da zaradi nešto novca na ime obeštećenja. Nema sumnje da Luka Milunović jedva čeka da počne prelazni rok, jer nije samo PAOK zainteresovan za srpskog fudbalera.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Liga Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Napolijev skromni plan za Ligu šampiona - za četiri pojačanja 40.000.000 evra!

Izvor: MozzartSport.com, 10.Maj.2016

Mauricio Sari napravio je listu želja i na nju stavio i dve alternative....Napoli pobedom protiv Frozinonea narednog vikenda tek treba da overi drugo mesto i direktan plasman u Ligu šampiona, ali klubu sa San Paola već se uveliko pripremaju za ono što ih očekuje od jeseni. Za bilo kakav značajniji...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.