MENE JE SRAMOTA: Žustro posle Partizanovog poraza: Vlado, da se ne ljubimo Nikad veće razočaranje na Tviteru

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2020, 23:04

"MENE JE SRAMOTA": Žustro posle Partizanovog poraza: "Vlado, da se ne ljubimo" Nikad veće razočaranje na Tviteru

Svi su zatečeni.

Debitant u ABA ligi Borac, napravio je veliko iznenađenje pošto je savladao favorizovani Partizan u dvorani ''Ranko Žeravica'' sa 87:78 (24:17, 25:19, 19:21, 19:21).

Gosti iz Čačka hrabro su ušli u duel sa crno-belima koji nikako nisu uspeval ida pronađu ritam na ovoj utakmici. Čačani su potpuno nadskočili Partizan, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a poslužio ih je i šut za tri poena, pa su potpuno zasluženo stigli do pobede.

#kkpartizan osim što gubite utakmice, gubite i legende kluba, da ste Šćepanoviću uvalili krš ekipu, pa da razumem, ovako, bolje menjajte dok je vreme, šteta da propadne dobar tim.

— Džanan Baćićanin (@DzananBacicanin) October 3, 2020

Reakcije partizanovaca na Tviteru bile su uglavnom protkane razočaranjem prikazanom igrom, ali i nepoverenjem za neki kvalitetniji nastavak sezone.

Bled Partizan večeras.Bez energije,bez želje,bez onakve lepršave igre koja je bila prelepa za oko.Lako je biti general posle bitke,ali da li zaista Šćepanović zna šta radi,jer ako se ovako nastavi,ne znam da li će dočekati ne Novu godinu,nego sledeći mesec.

— Luka Babić (@LukaBabi11) October 3, 2020

Partizan sa ovakvom ili čak malo boljom igrom neće da se bori ni za plej-of. Jeste prerano i jeste glupo zaključivati na osnovu dve utakmice, ali stvarno je ekipa neprepoznatljiva.

— Pavle Knežević (@PavleKn) October 3, 2020

Mene je kao iskrenog navijača @PartizanBC sramota. Sramota me je igre, nedostatka želje i volje da se dobije meč. Mnogo sam besan što se na ovakav način sramoti sveti grb. Neki već večeras moraju da odu. Vlado, da se ne ljubimo

— PARTIZAN U ♥️ (@GROBAR_DO_KOSKE) October 3, 2020

Мислио сам да добре играче, може да води било који тренер. Видевши Владу у ове две утакмице, преварио сам се.

— ⚫⚪ BWA ⚫⚪ (@PartizanOnlyOne) October 3, 2020
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.