MENADŽER MARAŠA: Partizan je sve dobro uradio, ali protiv jedne stvari nije mogao (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Avg.2019, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MENADŽER MARAŠA: Partizan je sve dobro uradio, ali protiv jedne stvari nije mogao (FOTO)

Nekadašnji defanzivac Rada neće doći u Humsku.

Partizan je odavno na listi želja imao Nikoli Maraša koji je bio idealan da pojača odbranu crno-belih, ali do transfera nije na kraju došlo.

Nekadašnji defanzivac Rada  i standardni član mlađih selekcija Srbije otišao je iz Portugalskog Šavesa u španskog drugoligaša Almeriju. Marašev menadžer Bojan Ostojić objasnio je za ''Mozzart sport'' kako je došlo do transfera.

 - Želim pre svega >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da pohvalim Partizan. Bili su veoma uporni oko Maraša. Uložili su maksimalne finansijske napore. Ali bilo je vrlo teško da se dogovori bilo šta s vlasnikom Šavesa. On je napravio dogovor s Almerijom, odnosno novim investitorima iz Saudijske Arabije. Oni su pre dve nedelje kupili klub, pojačavaju se na svim nivoima sve, i žele da napadnu Primeru sledeće sezone - rekao je Ostojić i naglasio da je Maraš odlično prošao. - Što se tiče Nikole, izuzetno je zadovoljan, dobio je odlične uslove. Pozajmica je veoma dobro plaćena, a otkup je moguć za godinu dana. Svi su zadovoljni. Očekuje se njegov napredak, i da pokaže šta ume u Segundi i zajedno s Almerijom obezbedi igranje na najvećoj sceni, u Primeri.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Adela Smajić, ćerka legende Partizana Admira Smajića
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.